Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων


Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εύχρηστη ατομική κάρτα, που απευθύνεται σε όλους τους νέους από 13 – 30 ετών (μαθητές, φοιτητές, νέους εργαζόμενους, νέους ανέργους) και προσφέρει στους κατόχους της, εκπτώσεις στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες 38 χώρες στο εξωτερικό.

Η έκδοσή της κοστίζει 10 ευρώ και έχει ετήσια διάρκεια. Περιλαμβάνει περισσότερες από 100.000 προσφορές σε όλη την Ευρώπη και σε τομείς όπως Εκπαίδευση, Πολιτισμός, Μεταφορές, Βιβλιοπωλεία, Τουριστικές και άλλες υπηρεσίες.

Οι χρήστες στις Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων μπορούν να ενημερώνονται για τις εκπτώσεις και τα προνόμια της Κάρτας, στην ιστοσελίδα: www.europeanyouthcard.gr, όπου αναρτάται και ο εκπτωτικός κατάλογος με τα ξενοδοχεία και τα κάμπινγκ που έχουν συμβληθεί με το πρόγραμμα αλλά και για όλες τις παροχές της κάρτας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για την έκδοση στις Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων ενημερωθείτε στις ιστοσελίδες: www.neagenia.gr, www.europeanyouthcard.gr και στα τηλέφωνα: Αθήνα 210 2599444, 210 2599422 και Θεσσαλονίκη 2310 257131-7.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Hellinika.Gr

Hellinika.Gr
Συνδεθείτε μαζί μας. Κερδίστε.